Zoekt een betrouwbare partner voor het onderhoud van uw bedrijfstuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met tuinen en aanbouw. Tevens zijn we zeer betrokken en luisteren we naar uw wensen. Wij helpen u graag met het onderhouden van uw bedrijfstuin.

Een goed onderhouden bedrijfstuin werkt positief voor de uitstraling van uw bedrijf. Mooie bedrijfstuinen zorgen voor een goede indruk bij (potentiele) klanten. Een visitekaartje! Deze goede indruk krijgen zijn niet als er veel onkruid groeit in uw tuin. Annokkee Tuinen zorgt voor een goed onderhouden bedrijfstuin, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten zonder zich zorgen te maken of uw terrein er wel netjes bij ligt.

Wij vinden goede communicatie met onze opdrachtgevers erg belangrijk. Bij sommige terreinen komen wij maandelijks, andere een keer per jaar. Wij gaan graag met u in overleg. Alles is mogelijk.

Wanneer de afspraak voor onderhoud gepland staat evalueren we gezamenlijk het tuinonderhoud, nemen we eventuele schade of wensen of aanpassingen op.

Annokkee Tuinen is betrokken en vakkundig en heeft liefde en passie voor tuinonderhoud. We maken gebruik van goed onderhouden specialitisch gereedschap en machines.

 

Informatie aanvragen

Zullen we vrijblijvend kennismaken?

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 10!


Bekijk alle beoordelingen