Bestraten

De bestrating is een belangrijk onderdeel van uw tuin. De sfeer van uw tuin wordt hier namelijk grotendeels door bepaald. Je kunt het vergelijken met de vloer of tegels in uw woning. Tegenwoordig is er veel keuze uit diverse soorten tegels en stenen. Elk soort bestrating heeft zo weer zijn eigen uitstraling. Omdat er tegenwoordig zoveel keuze is, kan het lastig zijn om te kiezen. Wij van Annokkee Tuinen helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Hierbij geven wij altijd deskundig advies en hebben we het beste voor met uw tuin!

Wilt u bestrating laten aanleggen?

De gewenste uitstraling

Bij het aanleggen van uw tuin is de bestrating ook een belangrijk onderdeel omdat dit namelijk de sfeer van de tuin bepaalt. Alle bestratingen maken een verschil voor uw tuin. Of u nu kiest voor tegels of stenen, het is altijd belangrijk wat voor uitstraling u zoekt. Met onze kennis helpen wij u graag naar de juiste uitstraling. We kunnen de bestrating op diverse manieren aanleggen en wij helpen u graag naar de perfecte tuin en bestrating!

Wat kunnen wij voor u doen?

U kunt ons inschakelen voor diverse bestratingen. Wij starten als basis altijd met een gesprek om uw wensen te achterhalen waarop wij vervolgens kunnen inspelen. Tevens kunt u inspiratie op doen door een aantal voorbeeldtuinen te bekijken waarbij u de verschillend tussen verschillende soorten bestrating kunt zien. Pas wanneer u geheel tevreden bent over de keuze die u gemaakt heeft, starten wij met het aanleggen van de bestrating. Wij zorgen er altijd voor dat wanneer wij klaar zijn, u tevreden bent over het resultaat en dit overeenkomt met de vooropgestelde wensen of het tuinontwerp!

 

Checklist voor bestrating

Waar houden wij rekening mee met het aanleggen van de bestrating? Dit zijn onder anderen:

– Het juiste materiaal uitkiezen
– Het voorkomen van verzakking
– Ervoor zorgen dat er geen onkruid tussen zit
– Ondergrond vlak maken

 

Informatie aanvragen

Zullen we vrijblijvend kennismaken?

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 10!


Bekijk alle beoordelingen