Annokkee Tuinen
5

Jeroen is echt een topper! Hij heeft een ontzettend leuk ontwerp gemaakt voor onze tuin, dat perfect aansluit bij onze wensen. Hij en zijn mannen werken keihard, zijn vrolijk en betrouwbaar. Hij levert goede kwaliteit af en zorgt ervoor dat het precies zo wordt als de bedoeling is. Wij zijn enorm enthousiast en hebben Jeroen dan ook al bij meerdere mensen aangeraden.

Annokkee Tuinen
5

Onze tuin kon na een grondige verbouwing wel wat aandacht gebruiken. Annokkee Tuinen heeft in 3 dagen tijd een mooi verhoogd terras met houten bloemborders voor ons aangelegd om het hoogteverschil tussen ons huis en de tuin op te vangen. Jeroen werkt netjes, snel en denkt graag mee. Zowel de voorbereidingen als de uitvoering verliepen soepel. Wat ons betreft een groot succes; wij zijn meer dan tevreden!

@ Jeroen en collega’s – nogmaals bedankt, we genieten enorm van onze tuin!

Annokkee Tuinen
5

Heel blij met annokkee tuinen
drie super grote coniferen omgekapt .
zag er erg tegen op maar Jeroen stelde ons gerust .
en inderdaad bomen zonder problemen gekapt .
fijne samen werking vriendelijke mensen en alles na afloop netjes opgeruimd .
zeker een aanrader !!!
bedankt Jeroen

Annokkee Tuinen
5

Zeer tevreden over de stevige schutting die geplaatst is door Annokkee Tuinen. Het was gelukkig mogelijk op korte termijn te komen i.v.m. grote storm. Ook fijn dat Jeroen meedenkt en afstemt. Zeker aan te raden!

Annokkee Tuinen
5

Een hovenier die luistert naar de klant, meedenkt in ontwerp, oog houdt voor het budget en nauwkeurig werkt. We zijn zeer tevreden met onze nieuwe tuin.

Annokkee Tuinen
5

Prima ervaringen met Jeroen Annokkee van Annokkee Tuinen. Fraai tuinontwerp van onze tuin in Tuindorp Utrecht. Originele ideeen gecombineerd met vlotte realisatie, uitstekende service en een prima prijs-kwaliteit verhouding. We genieten er nog elke dag van!

Annokkee Tuinen
5

Jeroen heeft ons fantastisch geholpen met onze tuin in Nieuwegein. Over de bestaande beplanting heeft hij advies gegeven, met het eindresultaat een frisse onderhouden tuin. Dit zal een voor een vervolg hebben. Bedankt Jeroen.

Annokkee Tuinen
5

Really pleased with our garden. Annokkee Tuinen was fantastic from start to finish, from the planning to completion, everything went smoothly and I would highly recommend him.

Annokkee Tuinen
5

Wij zijn ontzettend blij met de prachtige tuin die Annokkee tuinen bij ons heeft gerealiseerd.

Jeroen Annokkee heeft zeer goed naar onze wensen geluisterd en daar zijn vakmanschap in meegenomen. Wat geresulteerd heeft in een gebruiksvriendelijke stadstuin met een op maat gemaakte, prachtige schommel en mogelijkheid om in een zand-waterbak te spelen. Een vakkundig gemaakte veranda waar we later op de dag nog kunnen profiteren van de avondzon. Kortom genieten voor ons gezin!

Annokkee Tuinen
5

Annokkee Tuinen heeft ons erg goed geholpen.

Annokkee Tuinen heeft zowel onze achtertuin (in 2015) als onze voortuin (in 2017) ontworpen en opnieuw aangelegd.

Annokkee Tuinen werkt in nauw overleg met de klant. Zelfs over pas op het laatste moment doorgevoerde wijzigingen in het ontwerp werd niet moeilijk gedaan. Waar mogelijk werd reeds aanwezig materiaal hergebruikt. Erg duurzaam en het scheelt ook in de kosten

Zowel de eigenaar als de medewerkers zijn professioneel, vriendelijk en hebben echt hart voor tuinieren.

Informatie aanvragen

Zullen we vrijblijvend kennismaken?

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 10!


Bekijk alle beoordelingen