Wat is een tuinontwerp?

Het tuinontwerp is de basis van elke tuin. Het een tekening op maat van de tuin. Een goed ontwerp is belangrijk als u wilt dat de tuin kans van slagen heeft. Zonder het ontwerp en alle afmetingen weet u niet waar u aan toe bent en kunt geen concrete plannen maken. Naast het maken van de plannen zorgt het tuinontwerp ervoor dat goede ideeën naar boven komen en u alles goed in kaart kunt brengen. Met een tuinontwerp weet u precies wat wel en niet past en zult u niet voor verassingen komen te staan. Een gezonde en keurig verzorgde tuin begint altijd bij het tuinontwerp.

Tuinontwerp op maat laten maken?

Maatwerk tuinontwerp

Annokkee Tuinen staat garant voor unieke en moderne tuinen. In gezamenlijk overleg met u ontstaat er een professioneel ontwerp die past binnen uw bestedingsruimte en die voldoet aan uw wensen. Zo ontstaat er een goed tuinplan dat past bij u, uw woning en uw budget.

Nadat wij uw wensen hebben besproken en wij uw tuin hebben bekeken maken wij een passend en exclusief tuinontwerp. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met het budget en de elementen die uw tuin moeten vullen. Wilt u een tuin om in zomer lekker te relaxen of voor de kinderen om in te spelen? Gaat u zelf graag aan de slag met groen of houdt u de handen liever schoon? Zowel een onderhoudsvriendelijke tuin als een tuin om in te tuinieren is bij ons mogelijk. Wij zetten onze creativiteit en kennis graag om in de tuin die u voor ogen heeft!

 

 

Waarom een tuinontwerp?

Een tuin valt of staat met het tuinontwerp. In uw tuin wordt geleefd en wilt u af en toe wat tijd voor u zelf hebben. Wanneer uw tuin in harmonie is kunt u heerlijk tot rust komen en genieten van het leven buitenshuis. Lekker wegdromen in de tuin terwijl uw kinderen aan het spelen zijn. Een tuin is pas compleet wanneer uw wensen hierin verwerkt zijn. Net als uw woning moet een tuin opvulling hebben. Echter weet u zonder tuinontwerp niet waar u aan toe bent en is deze bijna onmisbaar.

De voordelen

De investering die u doet bij het laten maken van een tuinontwerp is tamelijk klein in vergelijking wat u ervoor terug krijgt. Wanneer uw tuin compleet naar wens is kunt jaren genieten van uw droomtuin. Als u veel geld gaat uitgeven aan een tuin is het verstandig om een tuinontwerp te laten maken. Een tuin kan veel geld kosten en als dingen anders uitpakken kun je niet meer zomaar terug. Een tuinontwerp zorgt voor duidelijkheid en goed eindresultaat.

  1. Advies op maat: Waarschijnlijk heeft u een hoop creatieve en leuke ideeën voor uw tuin. U wilt ze het liefst allemaal in de tuin verwerken. Maar past dit praktisch gezien wel allemaal? Wij helpen u bij het maken van de juiste beslissing door advies op maat te geven en alle praktische zaken op een rij te zetten.
  2. Schaalontwerp: Bij het aanleggen van het tuin is het niet verstandig om te gaan gokken of het tuinhuis, speeltoestel of gazon wel past binnen de afmeting van uw tuin. Als hoveniers weten wij al te goed wat wel en niet past en wat de minimale afmetingen zijn. In een tuinontwerp worden de afmetingen tot op de laatste grasspriet meegenomen. Hierdoor kan er niks misgaan en weet je precies waar je op uitkomt.
  3. Duidelijkheid: Een tuinontwerp geeft precies aan hoe u de tuin voor ogen ziet. Met het totale overzicht staat u nooit voor verassingen en weet u precies wat de kosten van uw tuin zijn.
Informatie aanvragen

Zullen we vrijblijvend kennismaken?

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 10!


Bekijk alle beoordelingen