Professioneel houtwerk

Bent u op zoek naar een specialist in het plaatsen van houtwerk in de tuin? Het leveren en plaatsen van kwalitatief goed en duurzaam hout behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Hout geeft uw tuin een prachtig natuurlijke uitstraling. Een tuin vol houtwerk zorgt voor een levendig gevoel en een prettige leefomgeving.

Naast standaard schuttingen en tuinhuizen kunnen wij ook alles op maat maken zodat het naadloos aansluit bij uw wensen. Dankzij 15 jaar ervaring weten wij precies hoe we hout het beste kunnen verwerken in uw tuin.

Op zoek naar houtwerk op maat?

Het toevoegen van extra elementen maakt uw overkapping, vlonder of berging tot een verlening van uw woning. Van verlichting tot buitenhaard tot meubelen maakt dat u in elk jaargetijde van uw tuin kunt genieten. Buiten BBQ, tot laat borrelen bij een de haard, of tijdens een warme zomerdag in de schaduw met een verkoelend briesje buiten zitten onder de overkapping.

Specialist in houtwerk

Annokkee Tuinen heeft inmiddels zeer ruime ervaring in het bewerken van hout. Wij leveren houtwerk in de vorm van Pergola’s, vlonders, overkappingen, bergingen, meubelen op maat, kliko ombouwen en degelijke werkzaamheden.

Wij werken met duurzaam hout. Dit is belangrijk voor mens, milieu en dier. Onze vaste leveranciers zijn FSC® en PEFC-gecertificeerd. Dit hout wordt met respect voor de omgeving en onder strenge eisen verkregen.

 

Informatie aanvragen

Zullen we vrijblijvend kennismaken?

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 10!


Bekijk alle beoordelingen