Tuin aanleggen?

Is uw tuin wel toe aan een opknapbeurt of wilt u een nieuwe tuin aanleggen? De uitstraling van uw huis komt weer helemaal naar boven wanneer uw tuin is opgeknapt. Bovendien is een mooie tuin is de ideale plek om tot rust te komen. Met de perfecte tuin voor uw woning zal de sfeer weer helemaal terug komen.

Wilt u lekker in het zonnetje zitten, tot rust komen of barbecueën in de tuin? Wij van Annokkee Tuinen zijn onder anderen gespecialiseerd in tuinaanleg en zorgen ervoor dat uw wensen daadwerkelijk worden omgezet tot uw droomtuin. Met meer dan 15 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres!

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen?

Het tuinontwerp

Wanneer u een tuin laat aanleggen is het verstandig om eerst een tuinontwerp te laten maken. Hiermee weet u precies wat er mogelijk is en kunnen er geen fouten worden gemaakt. Wij zullen allereerst met u in gesprek over de droomtuin die uw voor ogen heeft. Hierna bekijken we uw tuin om op basis van de oppervlakte een passend ontwerp te maken. Wij houden hierbij natuurlijk rekening met uw budget en overige factoren waaronder een vijver of een tuinhuis die u erin misschien wilt hebben.

Wilt u lekker kunnen ontspannen in de zon of een plek voor de kinderen om te spelen? Wat het idee ook is, wij maken het werkelijkheid. Met onze ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat u nog jaren kunt genieten van uw droomtuin!

Tuinaanleg in stappen

Wanneer u volledig tevreden bent met het ontwerp, gaan wij aan de slag met het aanleggen van uw tuin. Het is mogelijk om kosten te besparen door zelf ook de handen uit de mouwen te steken en het “moeilijke” gedeelte aan de hovenier over te laten. U kunt bijvoorbeeld zelf wat voorwerk doen, waaronder het leeghalen van uw tuin waarna de hovenier dit vervolgens oppakt. Hoe de tuin aangelegd wordt, gebeurd in de volgende stappen:

Stap 1: Tuin afmeten
Allereerst meten wij uw tuin af om te bepalen hoe groot elementen in uw tuin mogen zijn. Hiermee kunnen we bepalen of alles gaat passen in uw tuin.
Stap 2: Het grondwerk
Wanneer u al een bestaande tuin heeft, moeten alle planten en de oude bestrating eruit. Dit kunt u tevens zelf doen om kosten te besparen. Hierna zullen wij geel zand aanbrengen om de grond weer vruchtbaar te maken en de bestrating aan te legen.
Stap 3: Het straatwerk
Nadat voorgaande stappen zijn uitgevoerd, kan de bestrating worden aangelegd. Tevens kunnen bijzondere elementen waaronder een vijver, terras of tuinhuis hierna worden geplaatst in uw tuin.
Stap 4: De beplanting
Nu is het tijd voor de beplanting. Denk hierbij aan struiken, bloemen, bomen of eventueel nieuw gras. Wij leggen dit compleet aan en zorgen dat de beplanting echt tot zijn recht komt in uw tuin.

 

Informatie aanvragen

Zullen we vrijblijvend kennismaken?

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 10!


Bekijk alle beoordelingen