Tuin beplanten

Voor de uitstraling van uw tuin is de beplanting één van de belangrijkste onderdelen om aan te laten leggen. De beplanting geeft namelijk een bepaalde sfeer af. Bomen, struiken, bloemen of planten, er is zoveel om uit te kiezen. Beplanting is in veel verschillende soorten en maten te verkrijgen. De beplanting kan aangepast worden aan ieder zijn wensen en stijl. Wilt u beplanting in een bepaalde kleur of geeft u de voorkeur aan diversiteit in planten? Voor alle tuin wensen kunt u terecht bij Annokkee Tuinen! Wij zorgen dat uw tuin weer helemaal in bloeit gaat zodat u kunt genieten van de perfecte tuin.

Heeft u hulp nodig bij de beplanting?

Kennis van bomen en planten

Voor de hovenier is kennis van beplanting natuurlijk onmisbaar. Daarom is het handig om u te laten adviseren over wat en waar u het beste beplanting in uw tuin kunt laten aanleggen. Alles is natuurlijk wel te combineren, of het nu gaat om bloemen of planten, niets is ondenkbaar en de beplanting kan volledig aangepast worden naar uw smaak. Met een goede beplanting creëert u ook nog eens voor dieren een goede leefomgeving. Denk bijvoorbeeld aan vogels, die houden er wel van als de tuin aangekleed is en met veel planten die in de bloei staan trekt u ook snel vlinders en bijen aan.

Beplantingsplan

Het beplantingsplan wordt volledig afgestemd op uw wensen. Een tuin die goed beplant is, zorgt voor minder onderhoud en een prachtig gezicht, het heel jaar door. Uw tuin laten beplanten? Dan kunt u zichzelf de volgende vragen stellen:

– Wilt u veel of weinig tijd aan het onderhoud besteden?
– Welke kleuren wilt u in uw tuin?
– Wat voor soort beplanting wilt u?
– Waar wilt u de beplanting?

Informatie aanvragen

Zullen we vrijblijvend kennismaken?

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 10!


Bekijk alle beoordelingen