Tuinonderhoud

Wanneer u lang wilt genieten van uw tuin is het belangrijk om uw tuin regelmatig te onderhouden. Een tuin heeft namelijk regelmatig onderhoud nodig. Vooral wanneer u veel gras en beplanting heeft is het essentieel om uw tuin te onderhouden. In het voor- en najaar groei de bomen en planten erg hard en moet er dus extra gemaaid en gesnoeid worden.

Wilt u genieten van een prachtig groene tuin, maar heeft u geen tijd voor onderhoud? Weet u niet waar u moet beginnen of heeft u simpel weg geen zin in groene vingers? Voor de meest simpele onderhoudsklussen tot de moeilijkste tuinsituaties staat Annokkee Tuinen voor u klaar!

Wilt u vakkundig en betaalbaar onderhoud?

Langer genieten van uw tuin

Met tuinonderhoud verlengt u de levensduur van uw tuin enorm. Tijdig onderhoud zorgt ervoor dat uw tuin blijft stralen en beplanting goed kan doorgroeien. Door te snoeien en te bemesten kunnen bomen en planten beter groeien. Overigens kunt u op deze manier ook ongewenste groei tegen gaan en onkruid beperkt houden. Zo blijft alles in goede conditie en kunt u het hele jaar genieten van een prachtige tuin.

Tuin laten onderhouden?

Houd u van een prachtige groene tuin vol met bloemen en vol van sfeer? Heeft u zelf geen tijd om onderhoud te doen of heeft u simpelweg geen groene vingers? Wij knappen met veel plezier uw tuin en verzorgen hem tot in de puntjes. Zowel periodiek onderhoud als een eenmalige opknapbeurt is bij ons mogelijk. Wat uw tuin ook nodig heeft, Annokkee Tuinen staat altijd voor u klaar!

Voorjaarsbeurt

Na de winter gaat uw tuin zich weer klaarmaken om in bloei te gaan. In het voorjaar kan er van alles gebeuren en is het beter wanneer uw tuin is voorbereid. Met de juiste ondersteuning en veel liefde zal uw tuin weer volledig in bloei gaan zodat hij het hele jaar kan stralen.

Winterklaar maken

Het einde van het najaar is in zicht en de winter komt eraan. Nu is het belangrijk om uw tuin winterklaar te maken zodat hij in het voorjaar weer kan stralen.

Onderhoudsabonnement

Wilt u niet meer omkijken naar het onderhoud van uw tuin? Met een onderhoudsabonnement houden wij uw tuin op order en ligt hij er het hele jaar prachtig bij. Wij verzorgen uw tuin op vaste basis zodat u meer uit de tuin haalt!

Informatie aanvragen

Zullen we vrijblijvend kennismaken?

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 10!


Bekijk alle beoordelingen